EU-kontroll

Få lovpålagt EU-kontroll utført på merkeverksted
Fra en personbil er fire år gammel skal den inn til EU-kontroll. Når bilen er eldre enn fire år må den fremvises for EU-kontroll hvert annet år. De samme regler gjelder også nå for bobiler og personbiler (M1-kjøretøy) som har en tillatt totalvekt opp til 7500 kg.

Godkjent for Ford, Suzuki og Isuzu
Som godkjente merkeverksted på Ford, Suzuki og Isuzu i Gjøvik har vi høy kompetanse for å gjennomføre den lovpålagte EU-kontrollen effektivt og til konkurransedyktige priser.

Fast pris fra merkeverksted er tryggere
Etter gjennomført EU-kontroll informerer vi deg i klartekst hva som eventuelt må gjøres før bilen kan godkjennes. Du får en bindende forhåndspris på hva arbeid og deler vil koste. Vi benytter originale deler som byttes av kompetente medarbeidere.

Enkelt for deg – alt på ett sted
Vi gjennomfører EU-kontrollen og utbedrer eventuelle mangler.  Når arbeidet er ferdig og  kvalitetssikret sender vi til slutt myndighetene en melding om at din bil er i samsvar med reglene. For deg betyr dette at du får gjort alt på ett sted.

Kjell Ivar Ottosen
Kjell Ivar OttosenEttermarkedsansvarlig
Tlf 611 36 078 Mob 909 36 078


Gratis påminnelser om EU-kontroll

Du kan få deg gratis påminnelse om neste EU-kontroll på e-post eller SMS, eller begge deler dersom du ønsker det. Du får første påminnelse 4 måneder før fristen for godkjenning utløper. I tillegg sender vi også ut en ekstra påminnelse 2 måneder før fristens utløp. I alle påminnelser finner du en lenke til «Min side» hvor du enkelt kan uføre endringer (velge e-post eller SMS, eller melde deg av tjenesten)

Åge Ottosen
Åge OttosenVerkstedmester
Tlf 611 36 331 Mob 909 36 078


Stor kunnskap om ditt bilmerke

Fordelen ved å benytte et Ford, Suzuki og Isuzu-verksted er at både kontrollen og eventuelle utbedringsarbeider gjøres av folk som kan Ford, Suzuki og Isuzu. De er faglig oppdatert og har Fords, Suzuki og Isuzus spesialverktøy –  samt rask tilgang til Fords, Suzukis og Isuzus originaldeler.