Verksted

Merkeverksted for Ford, Suzuki og Isuzu
Gustavsen Bil er merkeverkstedet i Gjøvik for Ford, Suzuki og Isuzu. Våre fagutdannede mekanikere og delelageransvarlige har solid kunnskap om disse. Vi lever opp til at du som eieren en Ford, Suzuki og eller en Isuzu skal kunne kjøre trygt, og vite at du har en bil som blir vedlikeholdt etter fabrikkens standard og vedlikeholdsprosedyre.

Bestille time på verkstedet
Ønsker du å bestille time, ring verkstedet på telefon 6113 6330 eller send en e-post til Kjell Ivar Ottosen eller Lars Erik Skogly.  Vi kontakter deg og avtaler nærmere. Dersom du benytter e-post er det fint om du kan oppgi følgende:

  • Ditt fornavn, etternavn og adresse
  • Din telefon (fast og/eller mobil)
  • Registreringsnummer
  • Kort beskrivelse av problemet og hva som ønskes utbedret

Du kan også benytte vårt kontaktskjema (lenke)

Årlig service
Fremfor å fokusere på hvor langt bilen til enhver tid har gått, lar vi kalenderen bestemme når din bil bør inn til ettersyn. Dette betyr at bilen din skal inn til driftsettersyn en gang hvert år, enkelt og greit. Unntaket er biler med spesielt lang kjørelengde som fremdeles bør få ettersyn avhengig av antall kilometer kjørt. Benytt deg gjerne av vår gratis påminnelsestjeneste for service og eu-kontroll, meld deg inn og velg om du vil ha varsel på sms eller e-post, eller begge deler.

Gratis forhåndsinspeksjon
Du får også muligheten til å være med på en forhåndsinspeksjon av bilen for å avdekke eventuelle feil og mangler. Før vi starter reparasjonen får du en fast pris, også på eventuelt tilleggsarbeid. Benytte deg av denne muligheten sammen med inspektør.

Bytter registerreim i tide
Registerreima er en viktig del av bilens motor. Dersom den ryker risikerer du kostbare motorskader. Som et autorisert Ford, Suzuki og Isuzuverksted følger vi anbefalinger om skifteintervall for registerreima.  Vi følger opp bilen din slik at du kan være trygg på at registerreima skiftes ved rett alder eller kjørelengde.

Tom Jensen
Tom JensenServicerådgiver
Tlf 611 36 332
Ida Larsen
Ida LarsenService booking
Tlf 611 36 330 / Mob. 973 16 209
Sander Lønstad
Sander LønstadBilmekaniker
Erik Jensen
Erik JensenBilmekaniker
Tor Andre Børrsen
Tor Andre BørrsenBilmekaniker
Kjell Ivar Ottosen
Kjell Ivar OttosenEttermarkedsansvarlig
Mob 909 36 078 / Dir 611 36 333
Morten Grønvold
Morten GrønvoldKundemottaker
Tlf. 97 31 62 06
Lars Christoffer Dybdal
Lars Christoffer DybdalTekniker
Mob. 97316210 Tlf. 61136330
Jan Ove Lønstad
Jan Ove LønstadMastertekniker
Arne Bratlien
Arne BratlienTekniker