Salg

Hos oss finner du et godt utvalg av de nyeste modellene fra Ford,  Suzuki og Isuzu utstilt. I tillegg  finner du mange brukte biler av våre merker og en rekke biler av andre merker. Du er alltid velkommen til en hyggelig bilprat, demonstrasjon og prøvekjøring.

Prøvekjøring av bil
Ønsker du på prøvekjøre en ny Ford, Suzuki eller Isuzu er det bare å ta kontakt med oss så avtaler vi dag og tid.

Bruktbil
Vurderer du å kjøpe deg en brukt Ford, Suzuki, Isuzu eller en av et annet merke?  Hos oss finner du et godt utvalg, og samtlige biler er gjennomgått av vårt verksted. Vi ønsker å gi deg et tryggest mulig bruktbilkjøp.

Varebil
Har du behov for en praktisk og driftssikker varebil eller en pick-up? Ford har et godt utvalg av varebiler som kan skreddersys ulike behov. Isuzu pick-up er en skikkelig arbeidshest. Ta kontakt med Rune Amundsen på mobil: 478 74 733 for ytterligere informasjon, prøvekjøring og tilbud.

Lån og finansiering
Ønsker du gunstig finansiering av nye eller brukt bil? Vår samarbeidspartner på finansiering tilbyr ulike lån og finansieringpakker med meget konkurransedyktige betingelser. Få opptil 100% finansiering av bilen. Be oss om et uforpliktende tilbud.

Egen bil eller firmabil?
Snakk med oss om ulike løsninger for firmabil eller bruk av egen bil i arbeidet. Hva som lønner seg best for deg avhenger av en rekke faktorer.  Det er for eksempel kjørebehov, skatteforhold samt bilens alder og hva bilen koster som ny. Derfor anbefaler vi deg å sette deg ned  sammen med oss og regne på hva det vil koste henholdsvis å investere i en bil privat eller få firmabil gjennom et leasingselskap.

For ytterligere informasjon eller tilbud kan du kontakte Helge Jørgensen på mobil: 414 69 457.

Forsikring
Snakk med oss om bilforsikring også. Vår samarbeidspartner på forsikring har mye å tilby og er blant markedets gunstigste.
Du kan oppnå svært gunstig forsikring på både nye og brukte biler. Det lønner seg alltid  å be om et uforpliktende tilbud.

Taksering
Vi takserer din bruktbil og taksering av skader gjøres av vår karosseriavdeling.

Tage Voldheim
Tage VoldheimSalgssjef Ford, Suzuki og Isuzu
Mob 911 27 501
Rune Amundsen
Rune AmundsenSelger varebil
Mob 478 74 733
Helge Jørgensen
Helge JørgensenSelger Ford
Mob 414 69 457
Bjørg Solheim
Bjørg SolheimBilklargjører