Nye nyttekjøretøy

Kom innom oss og besøk utstillingen av nye varebiler og nyttekjøretøy fra Ford og Isuzu. Ønsker du å prøvekjøre er det fint om du avtale tidspunkt. Ta kontakt med Rune Amundsen (mob 478 74 733 / dir 611 36 316) for avtale.

Ford Ranger

Et muskuløst nytt utseende som også forbedrer drivstoffeffektiviteten.

Nye Ranger har et iøynefallende, strømlinjet design som tar seg godt ut på veien. Den har også bedre drivstofføkonomi og effektivitet. De siste modellene er også sterkere enn noen gang. De ekstra musklene kommer fra en ny serie med avanserte Duratorq dieselmotorer, som kan hjelpe deg med å transportere en nyttelast på opptil 1336 kg og opptil 3350 kg hengervekt.

Nye Ranger er den første pickupen som har oppnådd 5 stjerner i den anerkjente Euro NCAP-testen. Komforten er også 5-stjerners, med klassens beste beinplass i baksetet, et moderne interiør og et integrert underholdningssystem.

Ford Transit Connect

Den helt nye serien med TRANSIT-nyttekjøretøy.

Nå tilbys en helt ny serie med TRANSIT-modeller som har avansert teknologi, moderne design og ytelse og drivstofforbruk som er ledende i denne kjøretøyklassen. Alle kjøretøyene er klare til å demonstrere at de er en verdifull og hardtarbeidende ressurs for din virksomhet, og med de lave driftskostnadene vil de også være en god investering.

Helt nye Transit Connect har alle de nyttige kvalitetene som de andre kjøretøyene i serien, men tilbyr også fleksibelt lasterom, drivstofforbruk som er ledende i kjøretøyklassen og de siste Ford-teknologiene.