Benytt deg av ”Min side” og få god oversikt.

Stadig flere kommuniserer digitalt. Hos oss kan du benytte ”Min side” med en rekke nyttige tjenester og informasjon knyttet til ditt bilhold. Her kan du velge hvordan du ønsker å bli fulgt opp, enten på e-post, SMS eller begge deler. Tjenestene på ”Min side” er gratis og du kan benytte de så lenge du selv ønsker det.

Hvor finner du ”Min side”?

I alle nyhetsbrev og påminnelser om EU-kontroll og årlig ettersyn/service på e-post og SMS finner du en lenke til ”Min side”. Trykk på lenken for å komme inn på siden din.

Få påminnelser om neste EU-kontroll

Du får påminnelse om fristen for neste EU-kontroll 4 måneder og 2 måneder før. Du velger selv hva som passer deg best, påminnelse på e-post eller SMS – eller begge deler. Påminnelsen sendes automatisk ut og er gratis å benytte.

Få påminnelser om årlig ettersyn/service

Du kan også få en årlig påminnelse om å bestille time for service/ettersyn på bilen. På ”Min side” kan du endre måned for din årlige påminnelse – bare trykk på bilens registreringsnummer og deretter velger du deg ønsket måned for påminnelse fra nedtrekksmenyen. Du velger selv om den skal komme på e-post, SMS eller begge deler.

Oversikt viser tidligere sendte påminnelser

På «Min side» finner du også en egen oversikt viser de 6 siste påminnelsene som er sendt deg. Du kan få påminnelser for flere biler uten at det koster deg noe.

Din kontaktinformasjon

Du vedlikeholder selv din kontaktinformasjon (navn, adresse, mobilnummer og e-postadresse) på ”Min side”. Husk også å fylle inn ditt mobilnummer dersom du ønsker å få påminnelser på SMS. Har du ikke lenger bilen trenger du kun å melde bilen av påminnelsene (trykk på bilens registreringsnummer) og fjern påminnelser om EU-kontroll og årlig service) på SMS og e-post.

Kjøpt ny bil eller ønsker du å legge inn flere biler?

Legg enkelt til enda en bil på «Min side». Se på oversikten som viser din kontaktinformasjon, oppe til høyre på siden finner du en lenke med teksten Ny bil? Trykk på denne og du får opp et registreringsskjema. Her legger du inn bilens registreringsnummer, din e-postadresse for påminnelser – og velg deg måned for påminnelse om årlig service/ettersyn. Påminnelse om EU-kontroll legges inn automatisk.

Få nyhetsbrev fra oss på e-post

Nyheter, gode tilbud og informasjon om arrangementer blir sendt deg på e-post. Ønsker du ikke nyhetsbrev på e-post melder du deg enkelt av under din kontaktinformasjon på «Min side». Gå inn på din kontaktinformasjon og trykk på Endre opplysninger. Meld deg av ved å trykke på knappen «Motta nyhetsbrev»